Kotisivujen palveltava yrityksen tuloksia

Kotisivut ovat yritykselle elintärkeä käyntikortti. Voidaan melkein sanoa, että jos yritystä ei löydy verkosta, sitä ei ole edes olemassa. Silti pelkkä kotisivujen olemassaolo ei vielä riitä, jos ja kun yritys tavoittelee sivuillaan aitoja tuloksia, kuten uusia asiakkuuksia ja liiketoiminnan kasvua.
Kun kotisivujen tekninen toteutus on valmis ja sivut on julkaistu, seuraava askel on varmistaa, että sivuista saadaan kaikki mahdollinen irti. Monelle yritykselle tämä askel on kompastuskivi: ensimmäisen investoinnin jälkeen kotisivut vähitellen unohtuvat, kun niihin ei jakseta tai ehkä edes osata panostaa.

Me Revulonilla tunnistimme tämän ongelman jo vuosia sitten. Siksi haluamme tarjoa asiakkaillemme projekteja, jotka eivät rajoitu kotisivujen tekniseen toteutukseen. Jos asiakas niin toivoo, me huolehdimme myös sivuston ylläpidosta, jatkojalostamme sivustoa muuttuvien tarpeiden mukaan, suunnittelemme ja toteutamme digitaalista markkinointia ja tuotamme merkityksellistä sisältöä.

Yhteinen tavoitteemme on, että mahdollisimman moni yrityksesi kohderyhmään kuuluva internet-käyttäjä löytää kotisivusi ja vakuuttuu yrityksesi osaamisesta. Kotisivut ovat sitä onnistuneemmat ja toimivammat, mitä enemmän ne tuovat yrityksellesi yhteydenottoja, uusia asiakkaita ja liikevaihtoa.