Yhä useammalla yrityksellä on tätä nykyä oma verkkokauppa. Koronapandemia havahdutti yritykset näkemään, että kauppaa on voitava käydä myös aikoina, jolloin ihmisten liikkumista on rajoitettu eikä fyysiseen kivijalkakauppaan aina edes pääse, vaikka haluaisikin.

Ostoksien tekeminen verkossa on lyhyessä ajassa kehittynyt niin vaivattomaksi, että siitä on jo tullut kaupankäynnissä uusi normaali. Näkemyksemme on, että koronan synnyttämät uudet kulutustottumukset ovat tulleet jäädäkseen ja vahvistuvat vielä entisestään. Kuluttajat tekevät ostoksia verkossa myös tulevaisuudessa, vaikka pandemia ei enää rajoittaisi liikkumistamme.

Laaja-alaista verkkokauppaosaamista

Revulonin laaja-alainen ja aina ajantasainen osaaminen takaa, että toteuttamamme verkkokaupat vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Samalla niiden suunnittelussa on huomioitu alan viimeisimmät haasteet ja mahdollisuudet.

Toteutamme verkkokaupat avoimen lähdekoodin alustoilla. Pienemmän kokoluokan projekteissa valintamme on WordPressin kehittämä WooCommerce, joka on tällä hetkellä maailman suosituin verkkokauppaohjelmisto. Jos asiakkaamme verkkokauppatarpeet ovat laajempia ja monimutkaisempia, käyttämämme alusta on silloin PrestaShop.

Näiden alustojen etuja ovat muun muassa niiden tarjoama laaja kattaus valmiita, helposti muokattavissa olevia integraatioita. Olivatpa siis asiakkaamme tarpeet millaisia hyvänsä, verkkokaupan toteutus käy kustannustehokkaasti ja ripeästi, tavallisesti muutamassa kuukaudessa. Lisäksi alustat tarjoavat vaivattoman tavan integroida verkkokaupat vaikkapa asiakkuudenhallintajärjestelmiin tai laskutusohjelmiin.