Kenelle Facebook-mainonta soveltuu?

Facebook-mainonta soveltuu kaiken kokoisille yrityksille ja lähes kaikille toimialoille. Usein Facebook mielletään vain kuluttajamarkkinointiin soveltuvaksi mainoskanavaksi, mutta näin ei ole. Mainosten tarkan ja tehokkaan kohdennettavuuden ansiosta, se sopii hyvin myös yritysasiakkaiden tavoittamiseen – mainokset voidaan kohdistaa tarkasti tuotteistasi, palveluistasi tai osaamisestasi kiinnostuneille ihmisille niin kuluttajan kuin työntekijän rooleissakin.

Olemme räätälöineet pk-yrityksille kaksi erilaista palvelupakettia. Paketit soveltuvat erityisesti yrityksille, joilla ei ole omia resursseja, aikaa eikä haluja paneutua itse Facebook-markkinoinnin pitkäkestoiseen suunnitteluun.   

Tilaa nyt sinulle parhaiten sopiva palvelupaketti tutustumishintaan. Uusille asiakkaille tarjoamme rahat takaisin takuun ensimmäisen kuukauden aikana.

Miksi Facebook-mainontaan kannattaa panostaa?

1. Sopii kaiken kokoisille yrityksille ja budjeteille

Facebookissa mainontaa pystyy testaamaan hyvinkin pienellä budjetilla. Mainonnan panostuksia on helppo kasvattaa tai pienentää tarpeiden mukaan, vaikka päivittäin.

2. Kohdennettavuus

Erityisesti mainonnan tehokas kohdentaminen tekee Facebookista erinomaisen mainos- ja markkinointikanavan. Käyttäjät jakavat itsestään, harrastuksistaan ja muista kiinnostuksen kohteistaan auliisti erilaista tietoa. Näitä tietoja hyödyntämällä mainonta voidaan kohdentaa juuri niihin ihmisiin, jotka yritys haluaa tavoittaa. Jokaiselle asiakassegmentille on mahdollista räätälöidä omanlaisensa mainokset.  

3. Maksat vain tuloksista

Facebook-mainonnan kulut perustuvat tuloksiin. Mainostaja maksaa vain esimerkiksi tavoitetuista asiakkaista tai vierailuista kotisivuilla. Oikein käytettynä Facebook-mainonta on tehokasta ja hinta alhainen, mutta kampanjat pitää suunnitella ja toteuttaa järkevästi.

4. Kattava mainosverkko

Facebookin mainosverkkoon kuuluvat muun muassa Instagram ja Messenger sekä lukemattomasti muita suosittuja mobiilisovelluksia. Yhden kanavan taktiikalla tavoitat tehokkaasti myös esimerkiksi nuoremmat kohderyhmät, jotka eivät enää käytä Facebookia aktiivisesti.

Haluatko lisätietoja Facebook-mainonnasta?

Miksi ostaisit meiltä?

Tarjoamme helppoutta ja vaivattomuutta
Sinun tai muiden yrityksesi työntekijöiden ei tarvitse käyttää omaa aikaa Facebook-mainonnan suunnitteluun tai hallinnointiin. Hoidamme sen puolestanne kiinteällä kuukausihinnalla.

Joustava sopimus
Sopimus voidaan solmia 3, 6 tai 12 kuukauden mittaiseksi. Näin sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin.  

Fokuksemme on pk-yrityksissä
Pienenä yrityksenä ymmärrämme toisten pienyritysten arjen haasteet.

100 prosenttinen tyytyväisyystakuu
Voit irtisanoa sopimuksen milloin tahansa ensimmäisen kuukauden aikana ja hyvitämme sinulle takaisin maksetun sopimushinnan.

Miten edetä?

Täytä allaoleva yhteydenottolomake. Facebook -asiantuntijamme on sinuun yhteydessä, käy kanssasi läpi mainonnan tavoitteet ja määrittelee kanssasi kohderyhmät.

Tämän jälkeen saat hyväksyttäväksesi sopimuksen ja ensimmäisen kuukauden laskun. Laskun maksettuasi mainonta pyörähtää käyntiin täydellä teholla. Mikäli mainonnan tulokset eivät vastaa odotuksiasi, voit perua sopimuksen 30 päivän kuluessa ja hyvitämme sinulle maksetun laskun. Muussa tapauksessa sopimus jatkuu automaattisesti sopimuksen keston ajan.

Kunnioitamme aikaasi ja pyrimme hoitamaan yhteydet sähköpostilla tai puhelimella ja järjestämään palaverit kokousohjelmien, kuten Skypen tai Zoomin avulla. Toki, tapaamme tarvittaessa myös livenä toimistollamme Lahdessa.