Onko tuttu ongelma?

Uusi kohteenne tulee ennakkomarkkinointiin ja kiinnostusta on, mutta ostopäätöstä ei uskalleta tehdä. Hiljentyneen asuntokaupan myötä ostajilla on enemmän valinnan varaa sekä kallistuneet myyntihinnat arvelluttavat. Myyntiaika pitenee ja mahdollisuus siitä, että kaupat valuvat kilpailijalle kasvaa.

Ota Viisiitti avuksi

Mikä on Visiitti?

Visiitti on palvelukokonaisuus, jonka avulla vauhditetaan suunnitteilla ja rakenteilla olevien kohteiden myyntiä. Visiitissä asunnonostaja voi tutustua kohteen eri asuntoihin, kävellä niissä, vertailla huoneiden kokoa, katsella ikkunoista avautuvaa todellista näkymää, testata miltä asunnot näyttäisivät eri sisustusmateriaaleilla ja lopulta löytää sen asunnon mikä alkaa tuntua kodilta. Tämän jälkeen siihen on ostajan helppo sitoutua, koska ei haluta ottaa riskiä, että sen varaakin joku toinen.

Revulon Visiitti

Miten palvelu etenee?

Kuukausihinnoiteltu paketti

Teemme tarjouksen avaimet käteen -palvelupaketista. Kuukausihinta riippuu kohteesta ja sopimuksen kestosta.

Tarvittavat tiedot / tiedostot

Asiakas toimittaa kohteen arkkitehti- ja havainnekuvat, BIM-mallit jne. DWG, SKP, DXF, 3DS, jne.

Nopea toteutus

Teemme kohteesta Visiitti -sovelluksen ennaltasovitun laajuuden ja aikataulun mukaisesti.

Laitteet ja koulutus sisältyvät hintaan

Toimitamme ja asennamme tarvittavat laitteistot asiakkaan myyntikonttoriin sekä koulutamme asuntomyyjät käyttämään sovellusta.

Jatkuva tuki käyttäjille

Tarjoamme käyttäjille jatkuvan teknisen tuen puhelimitse, etätyöpöytäyhteydellä ja tarvittaessa tulemme paikan päälle auttamaan ongelmien kanssa.

Kun kohteen asunnot on myyty

Sopimuskauden päätyttyä haemme laitteet pois ellei niille löydy käyttöä asiakkaan muissa projekteissa.

Kiinnoistutko? Tule testaamaan Visiittiä toimistollemme Lahteen tai pyydä meidät paikan päälle.

Usein kysytyt

Visiitin toteuttamista varten tarvitsemme kohteesta arkkitehti- ja havainnekuvat sekä mahdollisesti tietoa pintamateriaaleista jne. Lisäksi sinun pitää tarkistaa ja hyväksyä lähettämemme vedokset sekä järjestää sopiva tila myyntikonttoristanne tai sieltä minne Visiitti VR-piste toimitetaan.

Myyntikonttorissanne tarvitaan tila Visiitti VR-pisteelle. Visiitin vaatiman tilan optimaalinen koko on 3m x 3m kokoinen alue. Tarvittaessa tila voi olla myös pienempi, mutta se rajoittaa käyttäjän liikkumatilaa virtuaalikohteessa. Tilaa voidaan myös käyttää muussa tarkoituksessa silloin kuin sitä ei käytetä virtuaalitodellisuus -pisteenä.

Visiitti VR-piste sisältää HTC Vive / Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasit, tunnistimet ja tehokkaan tietokoneen.

Visiitti toimii myös tableteilla ja mobiili-vr laitteilla. Paras käyttäjäkokemus saadaan kuitenkin virtuaalitodellisuuslaseilla.

Visiitti on kuukausimaksullinen paketti. Hinta riippuu kohteen koosta, valituista ominaisuuksista sekä sopimuksen kestosta. Hinta on noin 2000 - 4000 € / kk.

Ota yhteyttä


Pyydä ilmainen esittely

Please wait...