Parkkisähkö - kasvuyritykselle uudet nettisivut

Uusi ilme ja kirkastettu viesti

Sähköautojen latausteknologioita kehittävä Parkkisähkö uudisti nettisivunsa yhteistyössä Revulonin kanssa. – Olemme kansainvälinen kasvuyritys. Halusimme päivittää sivuston ilmeen ja viestin vastaamaan tämän päivän tarpeita, tuote- ja palvelupäällikkö Joel Järvi sanoo.

Parkkisähkö on suomalainen vuonna 2014 perustettu sähköautojen latausteknologioita kehittävä ja latauspalveluita tuottava yritys. Sähköautojen määrä on valtavassa kasvussa ja Parkkisähkön kehittämä pikaliitinjärjestelmä on ainutlaatuinen. Se on käyttäjäystävällinen, kustannustehokas ja helposti skaalautuva.

Yritykselle oli tehty muutama vuosi sitten nettisivut. Ne olivat edelleenkin toimivat, mutta sekä niiden sisältö että visuaalinen ilme olivat vanhentuneet. Lisäksi yrityksen toiveena oli saada sivut, jotka ottaisivat kaiken hyödyn irti markkinoinnin automaatiosta ja hakukoneoptimoinnista, jotta myynti saisi parhaat liidit.

Parkkisähkö pyysi tarjoukset usealta alan yritykseltä. Uusien sivujen toteuttajaksi valittiin Revulon.

”Päädyimme Revuloniin, koska he nopeasti ymmärsivät haasteemme ja tavoitteemme, joihin he tarjosivat uskottavat ja kekseliäät ratkaisut. Olemme hyvin tyytyväisiä valintaamme.”

Joel Järvi, tuote- ja palvelupäällikkö, Parkkisähkö

Maailman suosituin alusta

Uusi sivusto toteutettiin WordPress -julkaisualustalla. Maailman suosituin verkkosivualusta on helppokäyttöinen, avoin ja se taipuu sekä isompiin että pienempiin projekteihin.

– Valitsimme WordPressin monestakin syystä. Yksi tärkeimmistä oli varautuminen tulevaisuuden tarpeisiin jo tänään. WordPress on avoimen lähdekoodin -järjestelmä ja sen toiminnallisuuksia voidaan helposti kehittää joko itse tai hankkimalla siihen erilaisia lisäosia, Revulonin markkinoinnista vastaava Sami Keskiaho kertoo.

Selkeä viesti ja ulkoasu

Verkkosivuston viestin sisältöä kirkastettiin ja terävöitettiin yhdessä asiakkaan kanssa. Käyttöliittymä- ja ulkoasusuunnittelussa lähtökohtana oli selkeys. Parkkisähkön verkkosivusto palvelee useita eri käyttäjäryhmiä ja sivusto suunniteltiin niin, että käyttäjät löytäisivät heille relevantin tiedon mahdollisimman helposti. Käyttöliittymä ja ulkoasusuunnittelu toteutettiin yhteistyössä Laine & Hallamin kanssa.

Verkkosivu-uudistus aloituspalaverista sivujen lanseeraukseen kesti noin kymmenen viikkoa. Projekti valmistui sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Tutustu tarkemmin: www.parkkisahko.fi